în vacanţă cu fiţele!

pregătită în sfârşit de o schimbare, ea a hotărât să trimită falsitatea şi fiţele în vacanţă.

acum, a rămas doar ea, adevărata ea. o fiinţă perfect normală,  cu sentimente, trăiri şi experienţe inedite.

poate că a stat o vreme ascunsă în umbră, simţindu-se intimidată de cei din jur doar pentru că avea impresia că le este oarecum inferioară, a decis să nu se mai ascundă.

nu-i mai pasă de părerea celorlalţi. vrea să iasă în evidenţă. lumea să o ştie pentru cine este. o bună prietenă, care a ajutat mereu pe cei din jur fără să se gândească la beneficiile ulterioare. 

nu e perfectă, dar de cele mai multe ori nici nu se gândeşte la ea. anulează orice, oricând, oriunde, cu oricine, oricum pentru a-şi oferi sprijinul.

nu-i pasă că, în timp ce se uită la filmul ei preferat este întreruptă de cineva. pur şi simplu lasă filmul baltă şi acordă atenţie celui care a întrerupt-o.

nu rămâne niciodată supărată pe cineva. îi trec repede nervii, supărările, frustările. dar nu le uită. ţine minte perfect persoana care-a călcat-o pe coadă. 

poate pare rea, dar nu e. pur şi simplu urăşte să vadă cum unii nu respectă regulile. este foarte strictă. şi mereu pune suflet în tot ceea ce face, pentru că aşa este ea.

uneori are nevoie de singurătate. în acele momente preferă de o mie de ori o carte decât compania unei persoane. dar asta se întâmplă atât de rar, aproape deloc. e o fire foarte veselă, excesiv de optimistă, care nu renunţă aproape niciodată.

e ordonată, deşi uneori îşi permite să lase în jurul ei o harababură totală, fără să o deranjeze. la ea, totul depinde de dispoziţie. 

ştie că e o persoană bună şi că doar privind-o în ochi o vezi cum e cu adevărat. problema e că mulţi îi evită privirea. posibil pentru că se simt intimidaţi de ea, sau pur şi simplu sunt invidioşi pe superba culoare cu care a înzestrat-o natura. 

când te vrea, te vrea pe bune. nu se joacă cu sentimentele altora, pentru că ştie că dacă cineva s-ar juca cu sentimentele ei, nu i-ar plăcea deloc. de aceea, nu se hazardează când vrea pe cineva. e foarte pretenţioasă, deşi din exterior pare o fată care s-ar mulţumi cu oricine. greşit.

aspectul exterior nu o lasă rece, însă trebuie să fie ceva mai mult de atât, ca lucrurile să meargă. are nevoie de sprijin, înţelegere, libertate, susţinere, foarte multă încredere, afecţiune, sinceritate şi fidelitate.

poate că nici ea nu este perfectă, dar ce cere nu e imposibilul. şi ştie să aştepte. are o incredibilă capacitate de a aştepta. e răbdătoare. adoră copii, animalele, natura. 

ar face atât de multe, dacă ar avea posibilitatea, resursele şi timpul necesar.

trebuie acceptată cu toate calităţile şi defectele ei. mereu vede jumătatea plină a paharului. râde şi vorbeşte mult. dansează. cântă. desenează. citeşte. scrie. face poze. merge la cumpărături. se entuziazmează repede. se uită la desene animate, filme, emisiuni, seriale. mănâncă ciocolată. aleargă. bârfeşte ( deşi ar vrea să n-o mai facă ). e conştientă de tot ce face.

 îi place să le rezolve pe toate, deoarece are întotdeauna dreptate. accept-o aşa cum e ea şi ai încredere. nu te va dezamăgi.

Nicole.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s